Το ιατρείο λειτουργεί από το 2007 στην Αγία Παρασκευή.

Η γιατρός ασχολείται με όλο το εύρος των  ορθοπαιδικών περιστατικών και τις αθλητικές κακώσεις.  Ιδιαίτερο επιστημονικό της ενδιαφέρον αποτελούν οι αρθροσκοπικές χειρουργικές τεχνικές όλων των βασικών αρθρώσεων, οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης εκφυλιστικών και τραυματικών παθήσεων , οι επεμβάσεις μικροχειρουργικής του άνω άκρου.

Το ιατρείο αποτελεί πρότυπο κέντρο για τη πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία της οστεοπόρωσης. Στόχος η πρόληψη του κατάγματος και η διατήρηση της κίνησης για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας.

Η γιατρός  είναι αφοσιωμένη στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία  όλων των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος, δηλαδή των διαταραχών των οστών, των αρθρώσεων, των συνδέσμων, των μυών , τενόντων και περιφερικών νεύρων. Παρακολουθεί και θεραπεύει ασθενείς όλων των ηλικιών από μικρά παιδιά ως ηλικιωμένους.

Θα προσπαθήσει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά σας, εφόσον είναι εφικτό, χωρίς χειρουργείο με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής, φυσικοθεραπείας και νέων ελάχιστα επεμβατικών μεθόδων θεραπείας στο χώρο του ιατρείο, ακολουθώντας όλες τα πρωτόκολλα και τις διεθνείς οδηγίες.

Η χειρουργική επέμβαση θα προταθεί μόνο όταν δεν υπάρχει δυνατότητα συντηρητικής αντιμετώπισης. Σ’ αυτή την περίπτωση θα αναλυθούν οι διάφορες μέθοδοι χειρουργικής αντιμετώπισης, αφού εξηγήσετε τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες και από κοινού θα ληφθεί η ορθότερη απόφαση.

Η χειρουργική επέμβαση θα λάβει χώρα σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια, τα οποία έχουν ελεγχθεί για τα υψηλά στάνταρ ασφάλειας και ποιότητας από την ιατρό.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η ακολουθούμενη θεραπεία θα λάβετε την απαραίτητη παρακολούθηση από την ιατρό και θα ελέγχεται το πρόβλημά σας μέχρι την πλήρη ίαση.

Η υψηλής ποιότητας ορθοπαιδική φροντίδα είναι ανυπολόγιστης αξίας. Βοηθά τους ανθρώπους να διατηρούν την ποιότητα της ζωής τους.

Η αξία της ορθοπαιδικής φροντίδας αποδεικνύεται όταν ο ασθενής μπορεί να γυρίσει υγιής στην εργασία του, στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του ενδιαφέροντα.

Nα θεραπεύετε μερικές φορές, να ανακουφίζετε συχνά, να παρηγορείτε πάντα” Ιπποκράτης